събота, 21 април 2012 г.

Виктория вдъхновява тийнейджърите да "действат на глас" /интервюто/

Актрисата Виктория Джъстис  е част от нова кампания , да действа Out Loud , която възпитава тийнейджъри относно безопасността на водача и как да се избегнат инциденти по пътя. Ние си поприказва с звездата от хитовия сериал на Nickelodeon ", Victorious", за Националната месец младежта безопасност, новата си размер филм Fun, това, което тя обича да прави в свободното си време и повече!
Какво ви накара да формират част от Закона за Out Loud?
Това е национална организация за безопасност на младите хора, за тийнейджърите и за шофиране и принуждаване на тийн-безопасността при шофиране закони. Научих, че 11 тийнейджъри умират в автомобилни произшествия дневно и че предстоящите летни месеци са най-смъртоносната за тийнейджъри зад волана, и автомобилни катастрофи са причина номер едно за смърт сред тийнейджърите. Като тийнейджър - и аз също имам 15-годишната сестра - открих, че опустошителни и шокиращ и исках да бъда в състояние да използва моя глас, за да помогне да достигнат до тази аудитория и да помогне за разпространението на думата за това как всички ние можем е по-безопасно зад волана.
Защо мислите, че тези статистики са толкова високи?
Мисля, че идва от един неопитен, нов драйвер. На шофиране е огромна отговорност и вече има толкова много отвличане на вниманието, просто когато сте на пътя, но добавяне на други дразнители като текстови съобщения по време на шофиране и вземане на телефонни разговори може да бъде дори по-лошо. Затова мисля, че всички трябва да използвате по-добра преценка, понякога и да са наясно на всички отвличане на вниманието и се опитват да ги избегнат. В края на деня за безопасност е най-важното нещо и като Тези данни показват, тези случаи може да доведе до нещо ужасно и евентуално фатално, така че мисля, че е важно, че всички ние се предприемат действия.
Разкажете ни за предстоящия си филм, Fun Size
Това е първата ми главна роля в игрален филм за Paramount, и излиза на 26 октомври тази година. Гласове и екипажът бяха феноменален. Джош Шварц е режисурата на филма и това е първи път режисира игрален филм. Той е създал Gossip Girl, The OC, и аз мисля, че той има голямо око. Чувствах се уверен, себе си, свързани с проекта, защото обичам сценария, както и защото мисля, че той е толкова талантлив. Има много наистина забавни сцени, но също така има много драматични и много сладък, истински моменти. Аз съм развълнуван да видя реакцията на всички.
Какъв е вашият характер харесва?
Моят герой Рен е един вид за справяне с много на наградата на тревога, тя вид се бори с връзката си с майка си и нейното положение в един родител дом. Моят герой иска да се стремят към старши-годишна партия, но вместо това тя е принудена да babysit своя малък брат на Хелоуин и завършва го губи по пътя. Всичко става за една нощ на Хелоуин. Така че нещата стават наистина луд и ситуацията става много интересно. Така че това ще бъде наистина страхотно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар