петък, 11 май 2012 г.

Victorious - 0.2 - нов саундтрак !

Columbia Records и Nickelodeon обяви за нов Victorious саундтрак - 2.0: Повече музика от шоуто на хитовия телевизионен сериал, в наличност 5 юни!Обложката на саундтрака е тази,която е на бленда.
.
EW ЙОРК, 9 май, 2012 / PRNewswire чрез COMTEX / - Columbia Records и Nickelodeon обяви саундрака на Victorious 2.0: Повече музика от  Hit TV, на разположение вторник, 5 юни. Това е първият саундтрак дългоочакваното проследяването на хитовата комедия ", който дебютира на # 5 на Билборд Топ 200 чарта. Victoious 2,0: Повече музика от шоуто на хитовия телевизионен разполага с шест песни, изпълнявани от Виктория правосъдието и серията гласове, включително и чисто нов сингъл "Направете го в Америка" съвместно написана от правосъдието и Мартин Джонсън (момчета като момичета), плюс инфекциозни "намеци" и "Обратно броене" (виж по-долу за пълен списък на писта).
Музикално изпълнение на "Направете я В Америка" се появява в предстоящия час дълъг специален Победоносец ", Тори става платинен", премиерата събота, 19 май, в 20:00 (ET / PT) на Nickelodeon. , Водещи до "Тори става платинен", сингълът ще бъде на разположение цифрово на 15 май. Освен това, правосъдие и Победоносец гласове ще даде началото на Universal Orlando Resort 2012 Series Концерт Лято в събота, 9 юни.
Победоносец ", понастоящем в третия си сезон, е копродукция с музика на Sony като част от продължаващото глобално партньорство. Серията достига 15.1 млн. tweens и 11,4 милиона тийнейджъри всяко тримесечие, докато продажбите на сингли от с Победоносец общо 2,6 милиона комбинирани цифрови файлове за изтегляне до момента в световен мащаб. Допълнителни епизоди, музика и повече от са на Victorious разположение на качи iTunes.com / Victorious.
Пълният запис от списъка на победилия 2,0: повече музика от шоуто на хитовия телевизионен е както следва:
1. "Това направи в Америка" с участието на Виктория Джъстис
2. "Намеци" с участието на Виктория правосъдието и Елизабет Гилес
3. "Млъкни и танцувай" с участието на Виктория Джъстис
4. "5 Fingaz на лицето" с участието на Victorious ролите
5. "Countdown", с участието на Leon Thomas III и Виктория Джъстис
6. "Не Забравяй за мен" с участието на Victorious ролите
7. "Мисля, че сте Велико", с участието на Мат Бенет * качи ексклузивен бонус песен

Няма коментари:

Публикуване на коментар