неделя, 22 април 2012 г.

Виктория Джъстис на първото международно изложение за деца




/натиснете снимката за да видите снимките от изложението/

Четири-годишният Хестър Джеферсън бе с повече от дузина малки деца накацали раменете атопия възрастните, с нетърпение чакат да зърнат на Nickelodeon звездата Виктория Джъстис. Тя направи нейното появяване на Kidz Експо в събота.
Седейки високо нагоре Джеферсън даде по-добър поглед над шумните тълпи, които формират барикада и родителите на децата в предната част на областта младата старлетка, където бе определена да се срещнат в лицето на разстояние младата си аудитория.
Той иска да се изрежат родителите снимка на Нейно, че всеки път, когато тя се появи в Chattanooga Times Free Press, спонсор на събитието.
"Тя е смешно, и ... тя е смешно", каза Джеферсън Внимание Преди връщане назад да любопитни НЕГОВО си Kidz Експо синьо маншет.

Европейските общности, който играе в хит Nickelodeon "Victorious" е само една атракция, но лесно най-популярната в първия по рода си изложение на Kidz Това опаковани Чатануга Convention Center събота. Децата, родители в тегли, избута от пътя си през тълпата да надуваеми, мащабни катерачни стени, себе си натъпче с храна и имат снимки, направени с Спондж Боб, на Cat в шапката, Клифърд на Big Red Dog, Дора на Explorer и Роналд Макдоналд.
Отвъд-разпродадени събитие остави Chattanooga Times Free Press президент Джейсън Тейлър чувства "претоварени."
Тейлър е ЕмСи, забавни огромна тълпа около сцената Дали това е в крайна сметка красили от съдия за въпроси и отговори сесия. Бихте Тейлър понякога подбуждане към тълпата, за да направи вълна или "ход като Мик Джагър."
"Това е страхотно да се види на хиляди семейства в едно място, да се забавляват", каза Тейлър.
След като по пътя си на сцената и отговаряне на въпроси от заобикалящия море от фенове, правосъдие пред Таймс Free Press Тя е точно толкова развълнуван, тъй като те са за да ги посрещне, за да я посрещне.
Тенеси зрители на "Victorious", както и други. Джъстис се появява в "Zoey 101" и "iCarly" - често чуруликане с нея, каза тя.
"Взаимодействаме с феновете е важно. Тя осветява си ден, и това ме прави щастлив ", каза тя зад кулисите По време на интервюто.
Линия, за да отговарят на Европейските общности, се простира територията на едната страна на изложбата зала. Шест-годишният Lexi-Morrow и 9-годишният стоеше в линия за Harley Мороу около четири часа с майка си, Елизабет Мороу, само за да прекарват по-малко от минута с правосъдието.
"Те няма да го забравя", каза Елизабет Мороу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар